Martinez šokirao

Golman Argentine oteo Livakoviću nagradu pa ničim izazvan napravio sramotnu gestu: Nemam riječi!

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 19.12.2022 14:42
  • Objavljeno 18.12.2022 u 19:49
Bionic
Reading

Nakon što je Argentina u finalu Svjetskog prvenstva u drami i raspucavanju jedanaesteraca bila bolja od Francuske čekale su se prve reakcije junaka utakmice. A to je golman Argentine Emiliano Martinez

Apsolutno je jedan od junaka Emiliano Martinez, golman Argentine koji je, kao i svi igrači, bio u transu. Uostalom, Argentina je treći put u povijesti postala svjetski prvak, a o njegovoj obrani kod rezultata 3:3 u zadnjim sekundama produžetka još dugo će se pričati.

'Dosta smo se napatili, a pomislili smo da kontroliramo utakmicu. No oni su se uspjeli vratiti. Znate, bila je ovo jako teška utakmica, a naša je sudbina očito bila da patimo. Imali su jednu pravu šansu da pobijede na kraju, ali sam uspio to obraniti nogom', kazao je nakon utakmice presretni golman Argentine Emiliano Martinez, dodavši:

'Sad živim trenutke koje sam sanjao. Nemam riječi! Pobjedu ću posvetiti svojoj obitelji!'

Ujedno je proglašen najboljim golmanom SP-a te je osvojio Zlatnu rukavicu, nagradu koju je zamalo dobio Dominik Livaković. Mnogi se slažu da je Livaković zaslužio tu nagradu, ali nakon ovako ludog finala jasno je bilo da nagradu dobiva - Martinez.

No tko zna u kojem je filmu bio Martinez pa je tako totalno neprimjerenom gestikulacijom, koju možete vidjeti na fotografiji, pokazao koliko mu je stalo do titule najboljeg golmana SP-a. Sramotna gesta u trenutku u kojem Argentina slavi, a koja je iznenadila i uvrijedila sve u Katru. Što mu je to trebalo, zna samo on...

  • +63
Argentina - Francuska, SP u nogometu 2022., finale, 18.12.2022. Izvor: EPA / Autor: TOLGA BOZOGLU
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal