NIJE JOJ DRAGO 'BUFFONOVA'

Gigi mora izbaciti Fulham, pa pasti na koljena

11.03.2010 u 12:26

Bionic
Reading

Vratar Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon sljedećih dana ima velike planove. Prvo mora pomoći suigračima da izbace Fulham iz osmine finala Europske lige, a potom odvesti djevojku i majku njihovo dvoje djece Alenu Šeredovu pred oltar

Iako u talijanskoj Serie A ne stoje baš najbolje, tek su na petom mjestu s osam bodova zaostatka za mjestom koje vodi u Ligu prvaka, izbacivanje Ajaxa u šesnaestini finala Europske lige oraspoložilo je vratara Juventusa Gianluigija Buffona. Naime, popularni Gigi najavio je uspjeh i protiv Fulhama, nakon čega će moći posvetiti vremena i pažnje svojoj djevojci Aleni Šeredovoj. Čak se spremaju i pred oltar.

Iako su pojedini talijanski mediji pisali da je njihova veza u krizi, Buffon je to demantirao uoči okršaja s Fulhamom.

'Uskoro ćemo se vjenčati. To smo već željeli napraviti, ali jednostavno nismo imali vremena', rekao je Gigi, koji s bivšom miss Češke ima i dvojicu sinova.

Šeredova, koja je nedavno golmanu Juventusa rodila drugog sina, potvrdila je njihove privatne planove.

'Čekam ga da padne na koljeno s dijamantnim prstenom. Rodila sam mu dvoje djece i zaslužila sam takvu prosidbu i vjenčanje. Reći ću 'da' iako ću postati Alena Buffonova, što mi baš i ne zvuči lijepo', u šaljivom je tonu rekal još uvijek Šeredova.