DAVID, IDI DOMA

Galaxyjevi navijači izvrijeđali Beckhama

20.07.2009 u 10:29

Bionic
Reading

David Beckham se nije dobro proveo u prvoj domaćoj utakmici koju je odigrao za svoj Galaxy nakon povratka s posudbe iz Milana. Domaći gledatelji uzeli su ga na zub i dobro ga izvrijeđali izvjesivši transparente u kojem ga proglašavaju izdajicom te mu kažu da se vrati otkud je i došao

Prvu domaću utakmicu Beckham je u dresu Galaxyja, koje li ironije, odigrao baš protiv Milana, u kojem je proveo posljednjih pet mjeseci na posudbi. S obzirom na poznatu Beckhamovu želju da se vrati nazad u Europu i tamo zadrži formu za Svjetsko prvenstvo (jer to zbog slabe lige ne može u SAD-u), bilo je sasvim jasno da ga Galaxyjevi navijači neće dočekati raširenih ruku.

Svaki njegov dodir s loptom navijači su ispratili zvižducima, na stadionu su izvjesili transparente 'Vrati se kući, 23' ili 'Ovdje smo prije tebe, poslije tebe i unatoč tebi'. Dapače, neki navijači su bili toliko iznervirani prisutnošću Davida Beckhama da su se pokušali i fizički obračunati s njim kada je izlazio s terena, no redarska je služba spriječila incident.

'Na poluvremenu sam otišao do tribina kako bi se rukovao sa navijačima i rekao im da se smire. Bez obzira na to što neki od njih osjećaju, nisam to zaslužio. Pokazali su da nemaju poštovanja prema meni', izjavio je Beckham.

Samog Beckhama nije iznenadio ovakav doček navijača.

'Ipak mislim da je većina navijača bila korektna. Bilo je pojedinaca koji su malo pretjerali, no to je tako', kazao je Beckham nakon utakmice.

U svakom slučaju, pred engleskim nogometašem je nezgodno razdoblje i morat će se dobro oznojiti da vrati naklonost navijača Los Angeles Galaxyja.