spektakl u ligi prvaka

Futsal Dinamo i Bad Blue Boysi za povijest; evo gdje gledati turnir iz Draženovog doma

24.10.2023 u 09:12

Bionic
Reading

Pred malonogometašima Futsal Dinama je turnir Glavne runde Lige prvaka kojoj su domaćini, a sve utakmice možete pratiti u programu MAXSporta

Od 24. do 27. listopada u KC Dražen Petrović igrači Futsal Dinama, aktualnog prvaka Hrvatske, po prvi puta u povijesti kluba nastupaju u Ligi prvaka.

Prvu utakmicu u Draženovom domu, pred mnogobrojnim Bad Blue Boysima, Futsal Dinamo igra u utorak 24. listopada, a protivnik im je švedski Orebro. Spekatkl je zajamčen!

Nakon toga ih u srijedu čeka poljski prvak Lubawa (19 sati)., a nakon dana odmora u petak im je protivnik crnogorski prvak Titograd (19 sati). Sve utakmice možete pratiti na programu MAXSport 1.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Također treba reći kako će od ove tri momčadi samo ona koja skupi najviše bodova izboriti plasman u Elitnu rundu, dakle među 16 najboljih momčadi u Europi.

Poljski prvak Lubawa nam je glavni konkurenti za prolaz. Titograd iz Crne Gore i Örebro iz Švedske su možda malo slabiji, no nećemo podcijeniti nikoga. U skautiranju protivnika pomogli su mi naši treneri koji rade ili su radili u Poljskoj poput Antuna Bačića, Frane Despotovića i Marija Modrušana. Dobro ćemo se pripremiti za sve utakmice, no u srijedu nas, rekao bih, ipak očekuje ključni susret skupine. Teren će na kraju biti najbolji pokazatelj', kazao je između ostalog uoči početka turnira Matija Đulvat, trener Futsal Dinama.