RASTANAK SVE BLIŽI?

Frustrirani Casillas odbio asistirati suigraču

21.08.2013 u 12:37

Bionic
Reading

Madridski Real pobjednički je ušao u novu sezonu, što je svakako lijepa vijest za sve navijače 'kraljevskog kluba'. Međutim, da sve ipak ne bude idilično pobrinuo se legendarni vratar kluba Iker Casillas

Nakon prošlosezonskog natezanja s Joseom Mourinhom i nadom da će pod vodstvom Carla Ancelottija doći bolji dani za Ikera Casillasa, prva utakmica sezone dodatno je razljutila ikonu 'kraljevskog kluba'. Naime, nakon što je kroz pripremni period talijanski trener rotirao obojicu, uz čak veću minutažu Ikeru, Ancelotti je u dvoboju protiv Betisa priliku ipak dao Diegu Lopezu

A to je razljutilo Casillasa toliko da je odbio sudjelovati u zagrijavanj svog kolege, već je uoči utakmice nezaiteresirano stajao na centru i promatrao što se događa na travnjaku i tribinama.

Naravno, ćim se priča pojavila u javnosti, krenula su i razna nagađanja kako bi Realova živuča legenda mogla napustiti Santiago Bernabeu. Tako se spominje interes Arsenala, a najnovija priča koja stiže iz Španjolske sugerira da bi Iker Casillas mogao preseliti u redove največeg rivala - Barcelonu.

No, koliko god bi Casillasu ta ponuda dobrodošla, taj transfer nam se čini toliko nevjerojatnim - jer Casillas je ipak Realovo dijete.