'dvostruki' program

[FOTO] 'Vatreni' nakon velike pobjede protiv Kanade odradili lakši trening kojeg je propustio jedan od naših najiskusnijih igrača

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 28.11.2022 17:56
  • Objavljeno 28.11.2022 u 14:10
Bionic
Reading

Jutro nakon 4:1 pobjede protiv Kanade hrvatski su reprezentativci u kampu u Dohi odradili trening. Radilo se po 'dvostrukom' programu, a samo je jedan naš igrač trenirao odvojeno od momčadi

Veliko olakšanje osjetilo se među 'vatrenima' nakon što je u 2. kolu SP-a pala Kanada. Uvjerljiva 4:1 pobjeda dodatno je podigla raspoloženje u redovima naše reprezentacije koja je u kampu u Dohi jutros odradila regeneracijski trening.

Radilo se po 'dvostrukom' programu, za one koji su se 'potrošili' na susretu protiv Kanade na rasporedu je bilo lagano trčkaranje i regeneracija, a ostatak reprezentacije radio je po nešto intenzivnijem programu treninga.

Jedina briga koju trenutno ima sjajno raspoloženi izbornik Zlatko Dalić je - Domagoj Vida. Jedan od naših najiskusnijih reprezentativaca ima problema s ozljedom mišića te je i danas radio odvojeno od momčadi.

  • +12
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, Doha, 28.11.2022. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Za sada nije poznato koliko je ozljeda Domagoja Vide ozbiljna, no ima dovoljno vremena za oporavak, ako će biti potrebe naš će 'senator' - koji iza sebe ima točno 100 utakmica u dresu reprezentacije - spremno uskočiti.

Svi ostali 'vatreni' odradili su trening bez problema pa bi Dalić za utakmicu 3. kola protiv Belgije (četvrtak, 1. prosinca, 16 sati) trebao imati 'slatke brige' oko mogućeg sastava.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal