KVALIFIKACIJE LP

[FOTO] Trener Škupija Goce Sedloski iskreno govorio o današnjem Dinamu, ali i šansama njegove momčadi na Maksimiru

18.07.2022 u 23:25

Bionic
Reading

Dinamo u utorak (21 sat) na Maksimiru otvara europsku sezonu utakmicom drugog pretkola Lige prvaka protiv makedonskog Škupija, a iz gostujućeg kuta dvoboj je najavio trener Goce Sedloski

Goce Sedloski opet na Maksimiru. Makedonski stručnjak najuspješniji dio karijere proveo je u 'Modrom' dresu. S Dinamom je u sedam godina osvojio po tri prvenstva i Kupa, bio je donedavno trener druge momčadi hrvatskog prvaka, a sada mu stoji na putu prema skupinama Lige prvaka.

Kuglice su u ždrijebu spojile Dinamo i Škupi, naš predstavnik je veliki favorit, ali…

'Poslije dugo godina opet sam na Maksimiru. Lijep osjećaj, dugo godina sam bio tu i ostavio sam sve tu. Došli smo odigrati kvalitetnu utakmicu. Znamo da igramo protiv kvalitetne momčad kao što je Dinamo, koji svake godine igra Ligu prvaka. Razni velikani su tu padali, ali moji dečki su svjesni protiv koga igramo. Dat ćemo sve od sebe da se predstavimo dobrom igrom, a koliko će nam to Dinamo dopustiti vidjet ćemo na terenu', rekao je Sedloski koji je na Maksimir dolazio i kao izbornik makedonske reprezentacije te kao trener Vardara.

  • +3
Trening nogometaša Škupija Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Koja je najveća opasnost iz Dinama?

'Otkad je došao Čačić pratim Dinamo, u ovoj zadnjoj utakmici protiv Lokomotive su stvarali dosta šansi iako su gubili 0:2, napadali su cijelo vrijeme, igraju dosta presing prema naprijed. Znam kako igra Dinamo, prema naprijed je dosta opasan', dodao je za HRT.

Hoće li biti neobično sjediti na suparničkoj klupi?

'Takav je naš posao, radimo na raznim mjestima i borimo se za svoj tim, tako će biti i sutra, sutra sam trener gostujuće momčadi', zaključio je Sedloski.