serie A

[FOTO] Preporođeni Nikola Vlašić opet je zabio za Torino, ali to nije bilo dovoljno, samo je ublažio poraz 'bikova' kod Atalante

01.09.2022 u 23:08

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni veznjak Nikola Vlašić bio je strijelac jedinog gola za Torino u 3:1 porazu na gostovanju kod Atalante u susretu 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva

Nikola Vlašić je u 77. minuti pogodio za smanjenje rezultata na 2:1 snažnim udarcem s desetak metara nakon dodavanja Pellegrija. To je njegov drugi gol za Torino.

Junak pobjede Atalante bio je Nizozemac Koopmeiners koji je postigao sva tri gola, prvog i trećeg s bijele točke u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena i 84. minuti, a drugog preciznim udarcem s dvadesetak metara u 47. minuti.

Ovom pobjedom Atalanta je izbila na vrh ljestvice s 10 bodova, koliko ima i druga Roma, dok je Torino osmi sa sedam bodova.

  • +7
Atalanta - Torino, Serie A, 1.9.2022. Izvor: EPA / Autor: PAOLO MAGNI

Vlašić je igrao čitav susret za Torino, dok je Mario Pašalić bio na terenu za Atalantu do 80. minute.

Istovremeno su Bologna i Salernitana igrale 1:1. Domaće je u vodstvo doveo Arnautović (52-11m), a izjednačio je Dia (88).

Domagoj Bradarić igrao je do 54. minute za Salernitanu koja sada ima četiri boda, dok je Nikola Moro ostao na klupi Bologne koja ima dva boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore