bundesliga

[FOTO] Niko Kovač u Münchenu je dočekan ovacijama navijača s tribina, ali su ga bivši igrači ispratili s dva gola u mreži

14.08.2022 u 21:25

Bionic
Reading

Nogometaši Bayerna pred svojim su navijačima svladali Wolfsburg 2:0 u posljednjoj utakmici 2. kola njemačke Bundeslige

Vodeći gol za Bavarce postigao je Jamal Musiala u 33. minuti udarcem s ruba kaznenog prostora. Za 2:0 strijelac je bio Thomas Müller koji je preusmjerio udarac Joshue Kimmicha s ruba kaznenog prostora i tako prevario gostujućeg golmana Casteelsa.

Postigao je Bayern još dva gola, u oba slučaja strijelac je dio Sadio Mane, ali kako u 20., tako i u 74. minuti, novi napadač njemačkog prvaka našao se u zaleđu.

Josip Stanišić je ostao na klupi za pričuve Bayerna, dok je Josip Brekalo za Wolfsburg igrao od 84. minute.

Nekadašnji trener Bayerna i izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, koji je od ove godine na klupi Wolfsburga, dočekan je pljeskom i ovacijama navijača na Allianz Areni.

  • +7
Bayern - Wolfsburg, Bundesliga, 14.8.2022. Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK

Nogometaši Mainza i Union Berlina odigrali su 0:0 u prvoj utakmici nedjeljnog programa. Obje momčadi su u prva dva kola osvojile četiri boda. Union Berlin je na petom, a Mainz na šestom mjestu.

Vodeći Bayern i drugoplasirana Borussia Dortmund imaju maksimalnih šest bodova, a po četiri boda, osim Uniona i Mainza, imaju Köln i Borussia M'gladbach.

Standings provided by SofaScore LiveScore