halo, kairo

[FOTO] Nakon zabrinjavajućih vijesti o zdravstvenim problemima Martinovića i Duvnjaka, doznali smo hoće li biti u stanju igrati protiv Argentine

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija ove subote od 18 sati igra možda i ključnu utakmicu za prolazak u četvrtfinale svjetskog prvenstva. Suparnik Červarovim izabranicima bit će Argentina, i pobijede li naši, prolazak u nokaut-fazu natjecanja je osiguran

Nakon lošijeg ulaska na turnir, odnosno remija s Japanom, zbog čega se pojavila sumnja u mogućnosti reprezentacije, iz utakmice u utakmicu, Červarova je momčad igrala bolje, hrabrije, odlučnije. I sada se s puno optimizma očekuju nadolazeći dvoboji.

Prvi, koji bi mogao osigurati prolazak u četvrtfinale, jest na rasporedu danas od 18 sati, kada će s druge strane biti Argentina.

Iako je kristalno jasno da je Hrvatska favorit, ali samo ako odigra kako zna i može, u petak su iz Kaira stigle zabrinjavajuće vijesti, to jest da je dio reprezentativaca dobio crijevnu virozu i da su se tijekom dana mučili s bolovima.

Najgore je bilo Ivanu Martinoviću, koji je zbog opće slabosti odmah testiran i na koronavirus. No, nalaz je bio negativan, što je svakako dobra vijest.

Osim Martinovića, viroza je uzdrmala i Domagoja Duvnjaka, te se posumnjalo hoće li ova dva igrača biti spremni za subotnji ogled.

Naravno, noć je 'odradila' svoje, igrači su se naspavali, pa smo iz Kaira dobili umirujuće vijesti.

'Nisam liječnik, ali koliko vidim, svi su OK. Sinoć su svi igrači bili na večeri, jutros su svi na doručku, pa se nadamo da je cijela ova zbrka iza nas. Istina, do utakmice je još puno sati, i tko zna što se može okrenuti, ali zasad je sve pod kontrolom, nema mjesta za nikakve strahove. Dakle, svi bi trebali biti na raspolaganju', javio se za tportal Ivica Udovičić, tehnički direktor reprezentacije.

  • +23
Hrvatska - Bahrain, SP u rukometu 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal