U VELIKOJ FORMI

[FOTO] Hajdukov napadač Marko Livaja zabio je za Vatrene drugu utakmicu zaredom, a nakon nje osvrnuo se na ciparskog izbornika

08.10.2021 u 23:15

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 7. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru kao gost svladala Cipar sa 3:0, Marko Livaja je ušao i opet zabio te je dao svoju kratku analizu

Marko Livaja ušao je u igru u 68. minuti utakmice sa Josipom Brekalom i to se pokazalo kao pun pogodak. U sudačkoj nadoknadi ofenzivac Torina dodao je za napadača Hajduka koji je uklizao i ugurao loptu u mrežu.

'Ušli smo 100 posto, odigrali smo pravu utakmicu, momčadsku. Imali smo par utakmica na početku, teren nije bio baš najbolji, ali odradili smo ovo, možda smo i mogli više', istaknuo je Livaja koji je zabio za Hrvatsku drugu utakmicu zaredom.

  • +51
Cipar - Hrvatska, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: EPA / Autor: SAVVIDES PRESS

Uoči utakmice, ciparski izbornik Nikos Kostenoglou nahvalio je Livaju. Njih dvojica su zajedno surađivali u grčkom AEK-u iz Atene.

'Nisam vidio to što je pričao. U dobrim smo odnosima, radili smo skupa četiri mjeseca u Grčkoj, odličan je čovjek i želim mu puno sreće u budućnosti', kazao je Livaja za Novu TV.

  • +4
Cipar - Hrvatska, navijači na tribinama Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

Slijedi Slovačka u Osijeku?

'Neće biti laka utakmica, Slovaci su iskusna ekipa, imaju dobre igrače, ali mi smo favoriti i vjerujem u našu pobjedu.'

  • +8
Hrvatski navijači na Cipru prije utakmice Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX