Kung-Fu Reba

[FOTO/VIDEO] Društvene mreže su se užarile zbog ovog Rebićevog poteza; Hrvatski reprezentativac nogom nokautirao protivnika i postao pravi hit

13.06.2020 u 18:13

Bionic
Reading

Ante Rebić dobio je izravni crveni karton zbog starta na Danila u utakmici polufinala Kupa između Juventusa i Milana i postao je pravi hit na društvenim mrežama

Nogomet se vratio i u Italiju. Nakon više od dva i pol mjeseca nakon što je sve stalo zbog koronavirusa, Talijani su počeli igrati nogomet. Prva utakmica bio je uzvrat polufinala talijanskog nogometnog kupa između Juventusa i Milana, a 'Stara dama' je na kraju izborila finale.

Iako je utakmica završila s početnih 0:0, nije nedostajalo zanimljivih trenutaka. Juventusu je u 15. minuti dosuđen penal koji je Cristiano Ronaldo promašio pogodivši stativu, a onda je u nastavku akcije hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić napravio nešto o čemu će se pričati još jako dugo. U želju da dođe do lopte Rebić je krajnje neoprezno startao i đonom pokosio Danila.

Taj njegov start donio mu je izravni crveni karton, a Rebić se tako prometnuo u jednu od zvijezda derbija kao što su ga i najavljivali. Sigurno ni Talijani ni Rebić nisu očekivali da će se istaknuti ovim faulom, ali što je, tu je. Najvažnije je da je Danilo dobro. Rebićev potez možete pogledati OVDJE. Na kraju je Juve slavio zbog 1:1 iz prve utakmice i prošao u finale, ali polufinale za Rebića još traje.

Društvene mreže su se užarile od šala na Rebićev račun, a mi smo izdvojili tek neke. Rebić će ovu utakmicu još dugo pamtiti, no događa se i najboljima. Sigurni smo da će hrvatski napadač već u prvom idućem susretu koji će igrati biti upamćen po svojoj odličnoj igri i da će ova epizoda ostati iza njega.