neugodna vijest za antu

Rebićev kung-fu udarac i Ronaldov promašeni penal dio su najgledanije utakmice u Italiji ove sezone

13.06.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Uzvratnu utakmicu polufinala talijanskog kupa između Juventusa i Milana, prvu nakon ožujka kada su prvenstvo i sva ostala natjecanja prekinuta zbog koronavirusa, odgledalo je više od osam milijuna gledatelja, javljaju lokalni mediji.

Utakmica je završena bez pogodaka, a kako je prvi susret igran još u veljači u Milanu završio rezultatom 1:1, Juventus se plasirao u finale zbog pogotka u gostima.

Inače, s te se utakmice pamte i dva detalja, prvi je promašeni penal Cristiana Ronalda, a potom i kung-fu udarac Ante Rebića u prsa Danila, nakon kojeg je dobio izravni crveni karton.

>> Ronaldo promašio penal, ali onda je Ante Rebić nepromišljenim startom zaradio crveni karton i olakšao Juventusu ulazak u finale

Juventus će u finalu igrati protiv boljeg iz subotnjeg ogleda između Napolija i Intera. Napoli je prvu utakmicu dobio sa 1:0. Finale je na rasporedu 17. lipnja u Rimu.

Prva utakmica nakon povratka nogometa je pred televizijske ekrane privukla oko 8,3 milijuna gledatelja talijanske televizije RAI 1 i to je najgledanija utakmica ove sezone u Italiji.

Do petka je najgledanija utakmica na RAI-ju bila kvalifikacijska utakmica talijanske reprezentacije za Euro protiv BiH koju je u studenom prošle godine pogledalo 7,4 milijuna gledatelja.