doček u karlovcu

[VIDEO/FOTO] Dejan Lovren jasno je odgovorio svim kritičarima: Možda su ljubomorni na to kako pjevam, ali ne mogu bolje...

  • I.Ž./Hina
  • Zadnja izmjena 20.12.2022 22:16
  • Objavljeno 20.12.2022 u 20:57
Bionic
Reading

U utorak je u organizaciji Grada u Karlovcu priređen doček za hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena koji se sa Svjetskog prvenstva u Katru vratio s brončanom medaljom i koji je podsjetio da je kao desetogodišnjak napravio prve nogometne korake u NK Karlovac

U Školskoj sportskoj dvorani 'Mladost' Dejana Lovrena je dočekala masa navijača kojima je s ponosom pokazao brončanu medalju.

'Ovo je sve za vas bilo!', poručio je Dejan Lovren te nastavio:

'Dojmovi se nisu još slegli. Uzbuđen sam. U meni je i dalje adrenalin od dočeka u Zagrebu, a pred mojim Karlovčanima me hvata nervoza. Tu se uvijek rado vratim jer me Karlovac primio širom otvorenih ruku, na čemu sam zahvalan. Imam puno prekrasnih prijatelja tu, a i tetka mi tu živi.'

Zahvalio je na podršci, a zamoljen da prepriča neku anegdotu s kolegom iz reprezentacije Marcelom Brozovićem rekao je da mora paziti što priča o njemu.

'Još se nije otrijeznio - ja sam se tek danas', našalio se Lovren.

Mladima koji treniraju nogomet u Karlovcu je poručio da 'imaju vjeru u sebe i u Boga'.

  • +5
Dejan Lovren, doček u Karlovcu 20.12.2022. Izvor: Cropix / Autor: Robert Fajt

'Bez toga je teško uspjeti. Bit će trenutaka kada će vam biti najteže i kada će svi sumnjati u vas, a tada pokažite inat i sve će se isplatiti. Sve je moguće uz trud, rad i odricanja. Nema odustajanja', rekao je Lovren.

Izrazio je nadu da će hrvatska nogometna reprezentacija osvojiti zlato na sljedećem Svjetskom prvenstvu, te osjećaj da bi Hrvatska 'napraviti velike stvari' zbog mlade generacije igrača. Ne krije da razmišlja o mirovini, a za kraj se osvrnuo i na sve kritike jer je u društvu Marcela Brozovića pjevao pjesmu Marka Perkovića Thompsona 'Bojna Čavoglave'.

'Možda su ljubomorni na moju glasovnu izvedbu, ali ne mogu bolje', odgovorio je Lovren na kritike u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Podsjetimo, Dejan Lovren je kritičarima nešto ranije odgovorio na društvenim mrežama.

'Šaka bijednih jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom 'Lijepa li si'. Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj?' napisao je Lovren.

Dejan Lovren, doček u Karlovcu 20.12.2022. Izvor: Cropix / Autor: Robert Fajt / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal