ZAŠTO VOLI LIGU PRVAKA

Ferguson obožava Europu zbog cigareta i žena

19.05.2009 u 09:44

Bionic
Reading

Menadžer Manchester Uniteda obožava voditi momčad u utakmicama Lige prvaka, a škotski stručnjak je u engleskim medijima rekao da to nije samo zbog odličnih protivnika, nego i zbog nekih drugih stvari

Najuspješniji menadžer u povijesti engleskog premijerligaša Manchester Uniteda Alex Ferguson ima priliku postati prvi trener koji će obraniti naslov u Ligi prvaka otkad je uveden novi sustav (1992). Iskusni strateg je i sam rekao da su utakmice u najbogatijem natjecanju za njega nešto posebno.

'Na Otoku imate jednu veliku zemlju u kojoj je više različitih zemalja i to je dobro i zanimljivo, ali prava uzbuđenja su u Europi. Noćne atmosfere kada putujete u Madrid i Barcelonu su posebne. Možete osjetiti miris cigareta i parfema sa štandova. To je nešto predivno i drugačije i meni se sviđa', rekao je Ferguson koji je očaran i europskim djevojkama.

'Kada odete u Milano, sve je sa stilom. Svaka žena koja prođe pokraj vas je miss svijeta. Cijelo ozračje tih mjesta je nestvarno', dodao je Ferguson te se osvrnuo i na finale Lige prvaka u Rimu:

'Želio sam Barcelonu jer je to najveći izazov i najbolje finale.'