VRIJEME JE ZA PROMJENE

Fedor mijenja način treninga za povratak

25.02.2011 u 18:23

Bionic
Reading

Fedor Emelianenko ostaje u svijetu borilačkih vještina. Nekada nepobjedivi Rus sada će za nove borbe promijeniti način treninga

Nakon drugog poraza u nizu, u taboru jednog od najvećih gladijatora slobodne borbe shvatili su da moraju promijeniti način treniranja ukoliko žele da Fedor Emelianenko ostvari povratak u vrh.

Tako se Rus više neće pripremati po zimi u Sibiru nego odlazi u jedan od borilačkih kampova u Nizozemskoj gdje će dobiti pomoć američkih trenera i sparing partnera.

Sada je opet postala aktualna Fedorova moguća suradnja s američkim borcem Shaneom Carwinom koji je nedavno izrazio želju da trenira s Rusom.

Što se tiče oka koje je ozlijeđeno u borbi s Antoniom 'Bigfootom' Silvom, trebalo bi biti u redu. Oporavak ide željenim tijekom.

Inače, Emelianenko je ovaj vikend trebao sudjelovati na sambo turniru u St. Peterburgu. Rus se ipak ne može boriti, ali razlog nije ozljeda oka, nego to što strahuje od jednogodišnje suspenzije u SAD-u jer nakon meča sa Silvom nije prošao sve preglede te dobio potrebnu dozvolu za novi meč u tako kratkom roku.

Fedor je u borbama oduševljavao