SPLIT OPEN

Favoriti nisu dozvolili iznenađenja

13.08.2012 u 12:03

Bionic
Reading

Ovogodišnje izdanje turnira Split Open 2012 završio je pobjedama favorita – u muškom dijelu turnira pobijedili su Nikša Dell`Orco i Pero Križanović, koji vode i u ukupnom poretku prvenstva Hrvatske, a u ženskom dijelu turnira pobijedile su Ema Plačko i Martina Matić.

Na jednom od najboljih turnira pojedinačnog prvenstva Hrvatske natjecalo se u muškoj konkurenciji 12 ekipa a u ženskoj 11 ekipa.

U ženskom finalu Matić/Plačko su opravdale ulogu favorita i bez većih problema u dva seta pobijedile su ekipu Kamenjarin/Jurić i tako osvojile Split Open 2012. godine.

U muškom finalu ekipa Križanović/Dell`orco također bez većih problema pobijedila je ekipu Glaurdić/Ćosić i drugi put zaredom osvojili Split Open. Sa osvajanjem Split Opena 2012 ekipa Križanović/Dell`Orco još više su pobjegli svojim pratiocima u borbi za naslov prvaka Hrvatske.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Martina Matić, a za najboljeg igrača proglašen je Pero Križanović.

Ovogodišnji Split Open 2012 održava se uz podršku sponzora i donatora: Splitska banka, Viteško alkarsko društvo Sinj, Poglavarstvo grada Splita, Hrvatski savez odbojke na pijesku, restoran Struja (Stobreč) i OKI Split.