DRAMA U ZADNJEM KOLU

Fantastični golovi spasili City, a uništili Romu!

10.12.2014 u 22:57

Bionic
Reading

Nogometaši Manchester Cityja pobjedom u Rimu u posljednjem kolu skupine E uspjeli su izboriti plasman u osminu finala Lige prvaka, dok je Bayern izbacio CSKA i potvrdio prvo mjesto…

NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Izaberite #GENIUS gol tjedna i osvojite nagrade. Nissan je za vas pripremio bogate nagrade: lopte Adidas, nogometne dresove Adidas i druge bogate nagrade. Registrirajte se OVDJE.

Pellegrinijeva momčad uspjela je spasiti svoju europsku sezonu. Nakon što je City bio na rubu ispadanja prije mjesec dana, pobjedama protiv Bayerna i Rome uspio se spasiti i zauzeti mjesto u nokaut fazi elitnog klupskog nogometnog najtecanja.

Cityju je u Rimu igrala samo pobjeda u posljednjem kolu i to je uspio ostvariti. Junak je bio Samir Nasri koji je fantastičnim udarcem zabio vodeći gol u 60. minuti, a posao je dovršio Argentinac Zabaleta nakon krasne akcije u 86. minuti.

U drugoj utakmici CSKA je mogao do osmine finala da je dobio Bayern u gostima, ali to je bila nemoguća misija. Tri pogotka zabili su Bavarci i tako potvrdili prvo mjesto koje su osigurali već nakon četiri kola.

Skupina E

Bayern – CSKA M. 3:0 (Muller 18, Rode 84, Goetze 90)

Roma – Manchester C. 0:2 (Nasri 60, Zabaleta 86)

Liga prvaka

Skupina E

Bayern Munchen - CSKA Moskva 3:0
Roma - Manchester City 0:2
Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.
1. Bayern Munchen 6 5 0 1 15
2. Manchester City 6 2 2 2 8
3. Roma 6 1 2 3 5
4. CSKA Moskva 6 1 2 3 5