povratak karate kida

Fantastičan posao 'zagrebaša'; u klub se vraća obožavani golman koji je svojim nevjerojatnim obranama protivnike bacao u očaj...

23.03.2021 u 15:00

Bionic
Reading

Filip Ivić (28) će nakon pet sezona u inozemstvu ponovno će stari na gol PPD Zagreba! U Kutiji šibica su do sada odradili izuzetan posao jer su za sljedeću sezonu već osigurali dolazak Ivana Čupića i Željka Muse, a sada je tu i popularni Fićo

Filip Ivić (28) je dijete Zagreba. Ponikao je u redovima 'zagrebaša', za klub je bio vezan punih 13 godina. Popularni je Fićo čak šest sezona bio ljubimac zagrebačke publike, navijače je svojim obranama dovodio do delirija, a s druge je strane protivnike bacao u očaj.

'Zaradio' je i drugi nadimak, Karate Kid jer je sportsku karijeru započeo na tatamiju, ali ljubav prema rukometu ipak je prevagnula. U dresu PPD Zagreba je izborio i status reprezentativca, a 2016. godine odlazi u poljski Kielce, potom u njemački Gummersbach, a od prošle sezone brani za Celje. A sad je došlo vrijeme da se vrati kući...

'Prije svega se moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti', rekao je Filip Ivić koji je s PPD Zagrebom dogovorio suradnju na godinu dana, počevši od 1. srpnja 2021. godine.

'Došao sam kući, u svoj klub u kojem sam proveo 13 godina. Klub koji mi je dao sve u mojoj sportskoj karijeri, te mi priuštio najbolje rukometne trenutke', kazao je u jednom dahu Fićo i nastavio:

'Želio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano ni jednostavno jer je EHF Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak u rukometni klub PPD Zagreb. Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu', zaključio je Filip Ivić.

Uz Željka Musu i Ivana Čupića koji su ranije potvrdili dolazak u Kutiju šibica, sada je još jedno poznato rukometno ime pojačalo redove hrvatskog prvaka od iduće sezone.