NE DOGAĐA SE ČESTO

Fantastičan posao hrvatskog prvoligaša; zaradit će milijune kuna na vrataru kojeg su otkupili, a sljedeće sezone možda za njih ne odigra ni minute

17.06.2022 u 17:51

Bionic
Reading

Gorica je aktivirala otkupnu klauzulu za vratara Dominika Kotarskog, koji je u taj klub stigao prošlog ljeta na jednogodišnju posudbu iz nizozemskog Ajaxa

Potpisom ugovora o transferu i uplatom transfernog iznosa prema Ajaxu, a to je iznos od milijun eura, Kotarski će i službeno postati igrač Gorice.

Hrvatski U-21 reprezentativac do sada je upisao 28 nastupa u dresu hrvatskog prvoligaša, od čega četiri u Kupu, a novi ugovor s Goricom potpisao je do 2024. godine.

No Kotarski se ne bi trebao dugo zadržati u Gorici. Zapravo, izgleda da će bi biti prodan već ovoga ljeta. Razlog? PAOK je pokazao zanimanje za hrvatskog vratara i spreman je platiti 1,8 milijuna eura. Gorica je iskoristila svoje pravo prvokupa i vezala talentiranog golmana, ali samo da bi ga onda najvjerojatnije prodala grčkom klubu i tako u kratkom roku zaradila čistih 800 tisuća eura.

Odličan posao i lijepa zarada, ali će nakon toga Goričani morati potražiti novo rješenje između vratnica.