MENDES U PANICI

Famozno Mourinhovo pismo Unitedu izbezumilo njegova menadžera

25.01.2016 u 13:13

Bionic
Reading

Jose Mourinho, najpoznatiji i najkarizmatičniji nogometni trener, prema napisima engleskih medija sve je bliže klupi Manchester United. Međutim, ta priča dobila je potpuno drukčiji epilog

Naime, prema pisanju poznatog novinara Gabrielea Marcottija, koji osim za The Times piše i za ESPN, Corriere dello Sport te Sunday Herald, Jose Mourinho ili bolje rečeno 'Special One' poslao je u tajnosti čelnicima Manchester United pismo na šest stranica u kojem detaljno piše zašto je baš on pravi čovjek za njihov klub. Kratko i jasno!

Kao što je poznato Manchester United trenutačno se nalazi na petom mjestu Premier lige uz dodatak kako su u posljednjem kolu poraženi sa 0:1 od Southamptona. Nije tajna kako se legendarnom nizozemskom treneru Louisu van Gaalu trese stolica.

Ako je Mourinho zaista napravio tako nešto te poslao famozno pismo, onda je jasno kako je sam bori za svoj novi posao nakon što je dobio otkaz u Chelseaju. Međutim, postavlja se pitanje zašto se Mourinho odlučio na takav potez bez dogovora s menadžerom?

Međutim, najpoznatiji nogometni menadžer Jorge Mendes odmah je demantirao priču kako se Jose Mourinho sam nudi Manchester United nazvavši na svojoj službenoj we- stranici sve to 'smiješnim tj. velikom budalaštinom'.

Sudeći po fotografijama ni navijači Uniteda ne bi imali ništa protiv da Mourinho sjedne na klupu 'crvenih vragova'.

No u cijeloj priči nije jasno zastupa li Jorge Mendes još Mourinha ili je mudri Portugalac potpuno sam – bez pomoći menadžera – odlučio pronaći novi klub.

Mendes je očito sve nervozniji ili je bolje rečeno u panici jer u istoj sezoni mogao bi ostati bez dva čovjeka koji su mu godinama donosili bogatstvo; jedna je, naravno, Mourinho, a drugi je Cristiano Ronaldo koji će sljedećeg tjedan proslaviti 31. rođendan i vrlo je upitno hoće li i dalje ostati igrač Real Madrida.