laka pobjeda i nervoza

Evo zbog čega je Novak Đoković izgubio živce i ušao u verbalni obračun sa sucem koji mu je odbrusio da tako nešto više ne smije raditi; pale su i psovke na srpskom!

03.09.2021 u 13:10

Bionic
Reading

Novak Đoković očekivano se plasirao u treće kolo US Opena nakon što je lako svladao Nizozemca Tallona Griekspoora, ali meč opet nije prošao bez prepucavanja

Iako je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kontrolirao cijeli tijek meča, ipak je u nekoliko navrata izgubio živce i ušao u verbalni okršaj sa sucem.

Što je tome razlog, zna samo Đoković, jer dojam koji je ostavio protiv Griekspoora, trenutačno 121. tenisača svijeta, dovoljno govori o njegovoj formi. Ispada da mu je ovo bio tek jači trening.

Ukratko, prepucavanje se dogodilo na početku trećeg seta, a sve je počelo zbog provokacija gledatelja u New Yorku te činjenice da se sudac pravio da se ništa ne događa. Dobacivanja u trenutku u kojem se Đoković sprema za udarac u trećem setu izbacila su ga iz takta i on se na svoj način obratio publici i zamolio da to ne rade. No sudac ga je odmah upozorio kako je to njegov posao te je došlo do verbalnog prepucavanja.

Đoković mu je govorio kako se to događa gotovo cijeli meč, uz pokoju psovku na srpskom jeziku.

Kako Đokovićeva pobjeda u ovom meču nije bila upitna, jasno je da je ovim potezom želio upozoriti suce i organizatore da naprave nešto kada je ostatak turnira u pitanju.