Zanijemio cijeli stadion

Pogledajte brutalan start na Lionelu Messiju koji mu je mogao prekinuti karijeru; branič pokosio argentinskog čarobnjaka pa u suzama napustio teren

03.09.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Branič Venezuele Luis Martinez je neopreznim i pogibeljnim startom pokosio Lionela Messija na kvalifikacijskoj utakmici za SP u Kataru

Argentina je s 3:1 pobijedila Venezuelu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Iako su Argentinci uvjerljivo slavili u gostima, glavna priča nije bio rezultat i pobjeda, već stravičan start na Lionela Messija.

Grozne scene gledali smo u 31. minuti kada je Luis Martinez visoko podignutom nogom ušao u Messijevu stajaću nogu u pokušaju da mu izbije loptu. Naravo, loptu je promašio, a Messija jednostavno pokosio po stajaćoj nozi.

Argentinac se previjao u bolovima, a liječnici koji su dotrčali na teren su mu pet minuta pružali pomoć. Snimke ovog brutalnog starta su obišle cijeli svijet, a gledatelji su u nevjerici gledali što će biti s Messijem.

Sudac je pregledom snimke u VAR sobi ubrzo odlučio Martinezu dati crveni karton. Branič Venezuele je tako, samo šest minuta nakon što je ušao u igru kao zamjena, tener napustio u suzama i strahu što će biti s Messijem, no srećom njegov neoprezni i pogibeljni start nije ostavio posljedice. Brutalan faul na Messiju pogledajte OVDJE.