OSVETA

Evo što Srbi pišu o poniženju u Dubrovniku

02.03.2017 u 09:48

  • +3

VK Jug - VK Partizan, Liga prvaka

Izvor: Cropix / Autor: Tonci PLazibat / CROPIX

Bionic
Reading

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobijedili su na plivalištu Gruž beogradski Partizan 21-9 (6-3, 6-2, 4-1, 5-3) u Ligi prvaka, a srpski mediji dali su dio prostora debaklu njihove momčadi

Prije nekoliko dana Partizan je iznenadio Jug u regionalnoj ligi 16:14, ali su Dubrovčani brutalno uzvratili u Ligi prvaka 21:9. O tom potopu raspisali su se i srpski mediji.

>> Dubrovčanin otkrio tajni dogovor iz svlačionice uoči gaženja Partizana!

Naslov Telegrafa je 'Jug se surovo osvetio Partizanu', a njihov novinar piše 'kako su gosti bili ravnopravni samo u uvodnim minutama te da su kasnije upali u 'mašinu' favorita i sve se pretvorilo u igru mačke i miša'.

Alo isto napominje ravnotežu na početku susreta, ali i to da je Partizan uskoro ostao bez snage pa je Jug stigao do uvjerljivog trijumfa.

Mondo piše da su održavali neizvjesnost samo u prvoj četvrtini, ali da je iskusniji domaćin u nastavku uspostavio kontrolu i samo povećavao prednost. Također se spominje da je to osveta Dubrovčana za poraz u regionalnoj ligi.

Sportski žurnal u svojem tekstu navodi da Partizan nije uspio opet pobijediti i 'da je Jug pokazao zašto je jedan od favorita Lige prvaka'.

A evo što je nakon susreta rekao trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

‘Igrali smo puno bolje nego u Beogradu prije četiri dana, iako još uvijek ima stvari koje moramo odigrati bolje. Ovo je pobjeda koja nam je trebala za povratak samopouzdanja i daje nam mir za pripremu za sljedeće utakmice.'