PAULO OBRADOVIĆ OTVORENO

Dubrovčanin otkrio tajni dogovor iz svlačionice uoči gaženja Partizana!

02.03.2017 u 12:39

Bionic
Reading

Nakon što su vaterpolisti Jug Croatia osiguranja uvjerljivo u Dubrovniku, u sklopu Lige prvaka, nadigrali beogradski Partizan 21:9 zanimljivo je bilo čuti jednog od aktera susreta, Paula Obradovića

Podsjetimo, prije nekoliko dana Partizan je u Beogradu iznenadio Jug u regionalnoj ligi pobjedom 16:14 te se ovakav scenarij ili točnije 'gaženje Partizana u Dubrovniku' moglo očekivati. Osveta je bila slatka…

>> Evo što Srbi pišu o poniženju u Dubrovniku

'Prije utakmice pao je dogovor da ih pregazimo! Svi u Jugu svjesni smo koliko smo kvalitetniji od Partizana, što smo pokazali puno puta ovih godina. Nakon tog nesretnog poraza u Beogradu, jer smo ušli s tzv. mekšom glavom te nismo bili dovoljno agresivni u obrani, svi smo shvatili da na takav način ne možemo više igrati. Jedan drugome smo sve rekli u lice i odlučili smo pokazati karakter. Eto, ova utakmica jučer protiv Partizana je pravi odnos snaga', kazao je za tportal.hr Paulo Obradović Medo koji će za koji dan (9. ožujka) proslaviti 31. rođendan.

'Prije smo bili poznati kao ekipa koja nakon velikog vodstva zna, kako mi to kažemo, stisnuti kočnicu. Ali protiv Partizana to nije dolazilo u obzir jer smo željeli odigrati maksimalno do kraja utakmice. Ipak smo im morali vratiti za onaj nesretni poraz, ha, ha', dodao je Obradović, otkrivši tako da je ipak bila u pitanju 'posebna motivacija'.

  • +3
VK Jug - VK Partizan, Liga prvaka Izvor: Cropix / Autor: Tonci PLazibat / CROPIX

Na pitanje je li očekivao više od 500 gledatelja na bazenu u Gružu protiv velikog rivala kao što je Partizan iskreno je rekao:

'Nekada je to bilo nezamislivo, a danas je to očito realnost. Ljudi imaju svojih problema, neki su razočarani životom, a neke navijače smo očito previše razmazili trofejima i pobjedama. Došlo je do zasićenja, ali taj problem imaju i drugi sportovi tako da to nije ništa novo… Činjenica je da smo aktualni prvaci Europe, u što gotovo nitko nije vjerovao, a opet gledati nas protiv Partizana nije došlo ni tisuću ljudi. Nekad se tražila ulaznica više za takve utakmice, sjećam se kada smo lovili Final Four i pobjedu od tri gola razlike da je baš protiv Partizana zadnji put Gruž bio krcat. Uvjeren sam da će se navijači vratiti jer Jug je institucija u ovome gradu, to je klub koji ima bogatu povijest', završio je bivši hrvatski reprezentativac Obradović koji zbog incidenta ili, bolje rečeno, nediscipline i suspenzije HVS-a nije zaigrao za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Ali to je neka posebna tema o kojoj će jednom prilikom sve reći.