NJEGOVO VIĐENJE PORAZA

Evo što je senegalskog izbornika opako naljutilo u Gradskom vrtu! Je li ovom izjavom pretjerao?

09.06.2018 u 09:30

Bionic
Reading

Hrvatska je u Gradskom vrtu svladala Senegal 2:1, a gostujući izbornik Aliou Cisse nije bio zadovoljan nekim sudačkim odlukama za vrijeme utakmice

Aliou Cisse izgradio je vrlo dobru karijeru u francuskim i engleskim klubovima, a od 2012. bacio se u trenerske vode kada je počeo na klupi U-23 reprezentacije. Od 2015. uspješno vodi A selekciju, a pod njegovim vodstvom Senegal je dobro namučio Hrvatsku u Osijeku.

Evo kako je on vidio poraz svoje reprezentacije u gradskom vrtu.

'Sve je bilo dobro osim rezultata. Igrali smo bolje nego u prethodnoj utakmici, protiv Luksemburga (0:0), osobito u prvom poluvremenu, u kojem smo mogli i trebali voditi čak možda i s dva pogotka razlike. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Hrvatska svoje jest i to je suština cijele priče', rekao je Cisse za Sportske novosti.

  • +16
Prijateljska utakmica Hrvatska - Senegal (Osijek, 8.6.2018.) Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Nije bio previše zadovoljan kriterijem koji je imao mađarski sudac Adam Farkas, a ulazio je i u verbalne obračune sa četvrtim sucem Tihomriom Pejinom.

'Teško se ne naljutiti kada vidiš ovakvo suđenje. U nekoliko situacija sudac je pogriješio, nije imao uravnotežen kriterij, ali nije sudac kriv zbog našeg poraza.'

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube
Izvor: Screenshot / Autor: Youtube