zadovoljan, ali...

Junak Kramarić upozorava uoči Nigerije: To neće biti ni slično ovome!

08.06.2018 u 21:18

Bionic
Reading

Andrej Kramarić zadovoljan je što se hrvatska reprezentacija napunila samopouzdanjem trijumfom ovog petka protiv Senegala, ali upozorava da će utakmica s Nigerijom biti sasvim drukčija 16. lipnja...

Naš 27-godišnji napadač još jednom se pokazao kao Dalićev čovjek odluke. Nakon što je riješio ključnu utakmicu protiv Ukrajine u Kijevu, njegov pogodak bio je pobjednički i ovog petka u dvoboju protiv Senegala u Gradskom vrtu kojeg je Hrvatska pobijedila rezultatom 2:1.

  • +16
Prijateljska utakmica Hrvatska - Senegal (Osijek, 8.6.2018.) Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Kramarić je stigao do svog devetog pogotka u reprezentativnom dresu, ali smatra da njegovo vrijeme tek dolazi, iako ima već tridesetak nastupa.

'Uglavnom sam ulazio s klupe, ja sam zapravo tek novi ovdje,' naglasio je Andrej Kramarić pa upozorio:

'Naravno da moramo biti zadovoljni ovom pobjedom, sigurno je lijepo otputovati s donekle napunjenim samopouzdanjem prema Rusiji. Međutim, moramo biti svjesni da utakmica protiv Nigerije na Svjetskom prvenstvu neće biti ni približno poput ove, ali se nadam da ćemo je jednako uspješno apsolvirati. Možda igra protiv Senegala nije bila najbolja, ali najvažniji je pozitivan rezultat, da se Hrvatska veseli.'

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Danijel Subašić je pak potvrdio da nije ozbiljno ozlijeđen u ovoj utakmici te da je izašao iz igre zbog grča u mišiću.

'Obećali smo izborniku da ćemo pobijediti i to smo i napravili. A neke stvari čuvamo za Svjetsko prvenstvo,' uvjerava hrvatski golman.