TKO MU VJERUJE

Evo što je sada izjavio zločesti dečko svjetskog tenisa!

07.12.2015 u 16:01

Bionic
Reading

Zločesti dečko svjetskog tenisa Nick Kyrgios (20) govorio je o planovima za sljedeću sezonu, a dotaknuo se i svojeg ponašanja na terenu zbog kojeg se mnogima zamjerio

Australac je veliki talent, no naslovnice sportskih medija punio je zbog incidentnih situacija. Osim verbalnih obračuna sa sucima, razbijanja reketa i bijesnih uzvika najviše je pozornosti izazvao na jednom meču protiv Stanislasa Wawrinke kada je imao neprimjerene komentare o djevojci Švicarca (navodno Donna Vekić). Zbog toga je na uvjetnoj kazni koja traje do veljače 2016. godine.

'Mislim da sam sazrio, mnogo sam naučio i osjećam da sam odrastao kao tenisač i čovjek', rekao je o svojem ponašanju Kyrgios, ali teško da će mu mnogi povjerovati posebno zbog sljedeće izjave.

'Uopće ne mislim da sam jako ljut. Zapravo, izvan tenisa sam mirna osoba. Na terenu sam natjecatelj. Sve što želim je pobijediti. Za to ću učiniti sve što je potrebno. Moja žestina je dobra za moju igru, donosi energiju i uzbuđenje što je dosta važno.'

Kyrgios na grand slam turnirima još čeka pravi rezultat, zasad ima dva četvrtfinala (Australian Open 2015., Wimbledon 2014.), no svejedno je optimističan. Kritičari će reći i previše.

'Pokušat ću dogurati daleko na grand slamovima i nadam se da ću za godinu ili dvije osvojiti jedan.'

Australac je već otkrio kako je više u teretani kao i da je počeo paziti na prehranu, a teniskim fanovima ostaje da pričekaju još malo pa da se sami uvjere je li Kyrgios uistinu sazrio.