POVRATAK NA STARO

Evo na koji način je Niko Kovač odlučio riješiti moguće sukobe u Bayernovoj svlačionici

12.09.2019 u 06:22

Bionic
Reading

Bayernov trener Niko Kovač vratio je u svlačionicu 'Vijeće igrača' s kojim se nada da će mu donijeti potreban mir i dobru komunikaciju

Nije tajna da Niko Kovač u Bayernu ima problema s neposlušnim zvijezdama, nekoliko puta su Bayernovi nogometaši izlazilii u javnost s neprimjerenim izjavama nezadovoljni svojim statusom kod hrvatskog trenera.

Bivši hrvatski izbornik zauzeo je čvrst stav kod takvih istupanja, uveo je novčane kazne, a one najveće nezadovoljnike maknuo je iz bavarskog kluba.

No ponekad ni takav pristup ne može dati potreban mir pa je Niko Kovač odlučio vratiti 'Vijeće igrača' koje je 'nestalo' prije dvije godine te se nada da će tako poboljšati odnose na relaciji igrač - igrač te trener - igrač.

Inače, u 'Vijeću' će biti šest igrača, među kojima su tri kapetana Neuer, Müller i Lewandowski, a njima je Kovač pridodao Alabu, Kimmicha i Thiaga.

  • +6
Njemački prvoligaš Bayern München Izvor: EPA / Autor: ANDREAS GEBERT

'Thiago je vođa, kako na terenu, tako i van njega. Alaba je dugo radio da bi došao do ove pozicije, a Kimmich predstavlja mlađu generaciju', objasnio je Kovač zašto je njih stavio uz kapetane.