ŠTO DRUGO REĆI?

Evo kako su u Dinamu doživjeli novi glupi europski poraz!

29.11.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Dinamo je na sebi svojstven način opet izgubio u Europskoj ligi. 'Modri' su u završnici pokleknuli kod Černomereca 2:1 pa je razumljivo bilo razočaranje u 'modroj' svlačionici

Evo kako je poraz doživio privremeni trener Zoran mamić.

'Za početak, čestitam Černomorecu na pobjedi. Mislim da je utakmica bila dosta dobra, odlično smo ušli u utakmicu i imali zasluženo vodstvo na poluvremenu nakon lijepog pogotka Beqiraja. Domaćin zapravo nije imao izrazite gol šanse, imao je dvije-tri opasne šanse i postigli su zatim dva pogotka iz prekida u drugom poluvremenu. To pokazuje da naša koncentracija u odlučujućim trenucima ipak nije bila na nivou na kojem je trebala biti. Vidjelo se da domaćin jako želi pobjedu, stvarali su pritisak, uložili su više truda u drugom poluvremenu i upornost je rezultirala time da su u dva prekida bili brži i spretniji od nas i zasluženo na kraju pobijedili. Želim od srca Černomorecu da prođe u nastavak natjecanja,' pričao je Zoran Mamić.


A ovo su razmišljanja pojedinih igrača hrvatskog prvaka.

'Što reći nakon ovakve utakmice... Mislim da smo bili dobri i dobro igrali protiv Černomoreca, kontrolirali smo igru, držali lijepo vodstvo nakon sjajne akcije Pinta i Beqiraja, ali nažalost ostali smo bez bodova. Doživjeli smo dva pogotka iz dva prekida i ponovno propustili priliku upisati barem bod u europskom natjecanju. Žao nam je svima što nismo uspjeli ostvariti bolji rezultat,' pričao je Zvonko Pamić.

'Mislim da smo odigrali odlično prvo poluvrijeme, imali smo veći posjed lopte, puno dobrih prilika i dominirali smo. U nastavak utakmice ušli smo jednako dobro iako nismo bili na nivou kao u prvom dijelu kada smo zasluženo poveli. Černomorec je u nastavku prvo izjednačio, a zatim i poveo, ali oba su pogotka postignuta iz prekida za što mislim da ne može biti dokaz dobre igre. Mislim da smo mi svojom igrom i angažmanom zaslužili pobjedu i žao mi je što nismo slavili u Odessi,' izjavio je Ivo Pinto.

Černomorec - Dinamo 2:1, sažetak


'Kontrolirali smo igru do 70. minute, dobro smo ušli u utakmicu i sve je bilo u redu, imali smo sve u svojim rukama. Ipak, očito nam se uvijek iste greške događaju, naravno, mislim na pogotke iz prekida. Primili smo dva glupa pogotka iz prekida i stvarno nam je svima žao što nismo uzeli Černomorecu barem bod,' govrio je Jerko Leko.