ZABAVAN BLAGDANSKI VIDEO

Španjolac i Argentinac iz Dinama razgovaraju na hrvatskom, a Alžirac prisluškuje

22.12.2017 u 09:26

Bionic
Reading

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana, kada je vrijeme darivanja, GNK Dinamo objavio je video u kojem Španjolac Dani Olmo i Argentinac Leonardo Sigali na hrvatskom jeziku otkrivaju što bi poklonili svojim suigračima

U videosažetku u novoj epizodi 'Što bi poklonio suigraču', u trajanju od nešto više od tri minute, Španjolac Dani Olmo i Argentinac Leonardo Sigali okreću fotografije svojih suigrača te za svakog od njih govore što bi mu poklonili za blagdane.

'Možemo kupiti saunu za kuća. Jedna sauna, on je stalno na sauna, on voli to', kaže na vrlo dobrom hrvatskom 30-godišnji Sigali koji je stigao u Dinamo 2014. i kaže kako bi u tom klubu volio završiti karijeru.

'Možemo kupiti jedan video od karaoke da može pjevat normalno u kući', kaže na sjajnom hrvatskom 19-godišnji Olmo, koji će uskoro dobiti i hrvatsko državljanstvo, nakon što je izvukao fotografiju golmana Zagorca.

Kada je Sigali izvukao Soudanija, koji je sjedio nedaleko od njega i jednim uhom prisluškivao što govore njegovi suigrači, sa smiješkom je rekao:

'Možemo kupit što? Novi auto… Nešto za novi auto. Evo, možemo mu kupit parfem za auto', rekao je Sigali, na što je Alžirac Soudani, koji je također vrlo dobro svladao hrvatski jezik, prasnuo u smijeh.

Nešto kasnije Olmo je, nakon što je izvukao Ćorića, sa smiješkom rekao: 'Možemo kupit jedna igrica za PlayStation, uvijek me pita kada ćemo igrat', rekao je Olmo, koji je u tri i pol godine iznenađujuće dobro svladao hrvatski jezik.

Ovaj simpatičan video u kojem Španjolac i Argentinac govore hrvatski pogledajte u prilogu.

El Arabi Hilal Soudani Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić