ZABAVNO I KORISNO

Evo kako se pripremao zadnji heroj Cope

30.06.2014 u 12:21

Bionic
Reading

Dan nakon što je vratar Costa Rice Keylor Navas proglašen najboljim igračem utakmice u najvažnijoj utakmici svoje države u povijesti SP-a ponovno se aktualizirao video treninga koji izgleda i revolucionarno i spektakularno

Tijekom svibnja, dok je još bio na dužnosti u svom klubu Levanteu, Navas je organizirao trening na kojemu ga je zagrijavao član kluba TOP 50 svjetskog tenisa Pablo Andujar. Španjolski tenisač mu je s 25 metara 'pucao' teniskim lopticama okvirnom brzinom od 160 km/h.

Neki udarci Kostarikancu su bili prezahtjevni, ali neke je fantastično obranio i pokazao prijatelju ono što će uskoro vidjeti cijeli svijet. Da je riječ o fantastičnom vrataru kojemu je tek 27 godina i koji će se iz Brazila vratiti s puno 'jačim imenom' i sjajnom perspektivom uoči dobi u kojoj vratari u pravilu i dosežu svoj zenit.

Podsjetimo, Navas je sinoć bio najbolji pojedinac Costa Rice u pobjedi protiv Grčke kojom se ova srednjoamerička državica po prvi puta plasirala u četvrtfinale nogometnog SP-a gdje će igrati s Nizozemskom.