IZNENAĐENJE UŽIVO

Evo kako se Bogdanovićev suigrač kaznio pred kamerama; je li pretjerao?

07.12.2017 u 13:05

Bionic
Reading

Nakon što su Indiana Pacersi sinoć pobijedili Chicago Bullse 98:96 najbolji igrač domaće momčadi Victor Oladipo sam je sebe odlučio uživo pred kamerama

Tijek utakmice Indiana je imala zaostatak od 17 koševa i tek su pred kraj utakmice Victor Oladipo, Bojan Bogdanović i društvo serijom koševa uspjeli stići Chicago.

Bivši igrač Orlanda i Oklahome Victor Oladipo sa 27 koševa i osam skokova bio je najbolji igrač Indiane dok je Bogdanović dodao 17 koševa.

No, odmah nakon utakmice, dok je trebao dati izjavu, Oladipo se odlučio za samokažnjavanje ili točnije deset sklekova pred kamerama. Razlog? Promašio je u završnici slobodno bacanje koje je njegovu momčad zamalo koštalo pobjede jer su Bullsi, točnije Lauri Markkanen, imali tricu za pobjedu sa sirenom. Nakon ove njegove geste mnogi se pitaju je li pretjerao?

No, isto tako treba reći kako je Oladipo prije toga, pri vodstvu Bullsa 96:94, zabio ključnu tricu 30.1 sekundi prije kraja za prvo vodstvo Pacersa na utakmici.

Je li riječ o okladi ili je najbolji igrač Pacersa na ovaj način pokušao svima pokazati koliko mu je teško palo slobodno bacanje nije poznato.