ZVIJEZDA NAPUŠTA CAVSE

Senzacionalan transfer u NBA-u; LeBron James prelazi kod Darija Šarića?

30.11.2017 u 14:01

Bionic
Reading

Kao što je poznato 33-godišnjem LeBronu Jamesu, ponajboljem košarkašu svijeta, u lipnju ističe ugovor s Cleveland Cavaliersima, a sudeći po glasinama odlučio je napustiti klub s kojim je igrao tri posljednja NBA finala. No, ime kluba u kojem bi mogao završiti je veliko iznenađenje

Iako LeBron James zasad nije dao nikakve naznake o nastavku svoje karijere, predviđa se da će gotovo sigurno u srpnju potražiti novu momčad, piše portal NBAcro.com.

Tako se King James naveliko povezivao s LA Lakersima gdje navodno supruga već pronašla kuću i gdje želi živjeti zbog ugodne klime, a sada se pojavila nova glasina o njegovoj mogućoj destinaciji.

Kako navodi USA Today, vodeći ljudi NBA lige uvjereni su kako će Philadelphia 76ersi spremiti ugovor za jednog od najboljih igrača u povijesti. Momčad 23-godišnjeg Šibenčanina Darija Šarića jedna je od onih koja na raspolaganju ima veliki dio salary capa te mu bez problema može ponuditi maksimalni ugovor.

James bi mogao biti vrlo zainteresiran za prelazak u 76erse, ne samo zbog prilike da igra u perspektivnoj ekipi predvođenoj mladim zvijezdama Benom Simmonsom i Joelom Embiidom, već i zbog činjenice da bi ostao u Istočnoj konferenciji, gdje je konkurencija puno slabija nego na Zapadu.

'Cijela organizacija 76ersa je napravila odličan posao s trenerom Brettom Brownom. Vjerovali su u njegov sistem i njegovu viziju momčadi te su mu dali vremena da to i ostvari', rekao je James nedavno prije utakmice protiv Philadelphije.

  • +10
Dario Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL