BITKA ZA RABUZINOVO SUNCE

Evo kako je trener Osijeka najavio polufinale Kupa; jedini način da se iznenadi Dinamo je...

22.04.2019 u 16:20

Bionic
Reading

Trener Osijeka Dino Skender izjavio je u ponedjeljak da će se njegovi igrači morati bacati na glavu da bi parirali Dinamu u polufinalu Kupa i ostali u igri za trofej Rabuzinovo sunce

'Dinamo je moćna ekipa za naše, ali i za europske prilike, kažnjavaju i najmanju pukotinu u protivničkim redovima. Osim toga, oni su za vikend odmarali svoju udarnu postavu', rekao je Skender na konferenciji za novinare uoči polufinala Kupa u utorak u 18 sati u Maksimiru.

Iako su u petak u Puli u prvenstvenom susretu protiv Istre 1961 nesretno izgubili 0:1 golom iz prekida dvije minute prije kraja susreta, trener Osijeka smatra da to neće previše utjecati na njegove igrače te ističe da neće biti većih promjena u sastavu.

  • +11
NK Istra 1961 - NK Osijek (30. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Marijana Banko / CROPIX

'Trebat će nam dobra igra u obrani, čvrsti blok, a svoje prilike tražit ćemo u kontranapadima. Ako do poluvremena održimo nulu, naše šanse u nastavku će progresivno rasti. Morat ćemo se bacati na glavu da bi parirali Dinamu. No, igra se jedna utakmica i mislim da imamo šanse', zaključio je Dino Skender.

On je prije tri tjedna postao trener Osijeka, naslijedivši Zorana Zekića, koji je gotovo tri godine uspješno vodio klub iz Gradskog vrta.

U polufinalu se igra jedna utakmica, a drugi polufinalni par čine Inter i Rijeka, koji se sastaju u srijedu u Zaprešiću (18 sati).