raspričao se doktor u srbiji

Evo kako je četnički sin spasio karijeru Luke Modrića

13.04.2017 u 19:39

Bionic
Reading

U srpskim se medijima pojavio videointervju s kontroverznim dr. Miroljubom Petrovićem, osnivačem i direktorom Instituta za prirodnu medicinu

Petrović je ovog puta objasnio kako je njegov prijatelj, liječnik Milisav Petrović, kojeg je oslovio i 'četničkim sinom zbog čega je morao bježati u Švicarsku', izliječio hrvatskog reprezentativca Luku Modrića.

'Doktor Milisav Nikolić kod mene je doktorirao, a prije toga je završio medicinu sporta. On je najbolji svjetski ortoped. Nije on samo najbolji, on je jedini koji može riješiti slomljene ligamente bez operacije, slomljenu ahilovu tetivu bez operacije, diskus herniju bez operacije, ravna stopala bez operacije... Radi u Švicarskoj, pokušavam ga vratiti u Srbiju. Istjerali su ga iz Srbije zato što je četnički sin pa je morao da pobjeći Švicarsku', rekao je Petrović, a zatim i objasnio kako je dr. Petrović spasio karijeru Luke Modrića.

'Zovu njega menadžeri prije tri, četiri godine, ozlijedio se Luka Modrić iz Reala. Kažu, puknuo mu kralježak. Poslali mu snimku s MR-a. On pogleda i kaže, kakav kralježak, ne treba operacija. Zovu oni Milisava, Dođi, molim te. On sjedne na avion i ode u Madrid. Sretne se on s Modrićem i odmah mu kaže: Pa ti moraš operirati nos. Kaže mu Luka: Kako vi znate da treba operirati? Pa, dišeš na usta, kako možeš igrati nogomet a dišeš na usta?

Modrić je imao tešku ozljedu, toliko bolnu da ga nitko nije smio dodirnuti jer bi jaukao od bolova. Dobio je udarac na treningu i iskrivio leđa. Doktor Milisav Nikolić odmah je otkrio da je u pitanju skolioza.

'Lezi ovdje. Bam, bam, bam. Sat vremena trajala je terapija. Luka se derao kao jarac. Je l' te boli, pita ga Milisav. Kaže Luka: Ništa me ne boli. To je bila veljača ili ožujka, kada ga je Milisav peglao. Te sezone Luka Modrić je eksplodirao, bio je proglašen za najboljeg zadnjeg veznog igrača u Španjolskoj i produžio ugovor za četiri godine zahvaljujući Milisavu.'