UŽIVANJE U JADRANU

Evo kako je Abramovič u stilu Jamesa Bonda stigao u Dubrovnik!

09.09.2013 u 15:18

Bionic
Reading

Ruski milijarder i vlasnik engleskog nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovič u nedjelju navečer stigao je u Dubrovnik i u stilu Jamesa Bonda ekspresno se našao na svojoj luksuznoj jahti

Kako piše dubrovackidnevnik.hr, Abramovič je u zračnu luku Čilipi stigao u nedjelju oko 20 sati svojim privatnim zrakoplovom Boeing 767-300. Kako bi se što prije našao na svojoj luksuznoj jahti Eclipse vrijednoj nevjerojatnih milijardu eura – koja je bila usidrena u Cavtatu - Abramoviča je čekao helikopter.

Prema podacima s Wikipedije iz 2009., jahta je s nekim dodacima stigla do cijene od nevjerojatnih milijardu i pol američkih dolara

Abramovič će sljedećih nekoliko dana ploviti Jadranom u jahti od 162,5 metra na kojoj se, osim 70 članova posade, nalaze dva mala helikoptera, podmornica i još puno toga što druga najskuplja jahta na svijetu nudi.

Za goste se na jahti nalaze 24 sobe, dva bazena te, naravno, ogroman restoran s diskom.

Prije odlaska u svoj mali ploveći hotel Abramovič je pod paskom policije i osiguranja u stilu Jamesa Bonda iz svog aviona prebačen autobusom nakon čega je prošao carinsku kontrolu da bi brzo helikopterom prebačen na jahtu (video se nalazi na dnu članka).

Dodajmo još kako je Abramovič imao namjeru u društvu Josea Mourinha posjetiti Beograd i kvalifikacijsku utakmicu Srbije i Hrvatske, ali zbog obaveza je put u glavni grad Srbije morao otkazati.

Ali za Dubrovnik i uživanje u jadranskoj moru ipak je odvojio nekoliko dana. Vremenska prognoza za sljedećih nekoliko dana nije baš sjajna (promjenjivo vrijeme uz moguću kišu), ali nema sumnje kako će u spomenutom luksuzu Abramovič u društvu obitelji i najbližih suradnika uživati.