I LETEĆEG GOSPODINA...

Evo kako i kada možete gledati Cro Copa u Zagrebu

Bionic
Reading

Najprestižnija svjetska kick boks promocija, 'Glory' stiže u hrvatsku metropolu. GLORY 14 ZAGREB će u subotu 8. ožujka u Zagrebačkoj Areni predvoditi dvije borilačke legende, Mirko Cro Cop Filipović i Remy Bonjasky

GLORY 14 predstavlja sam vrh svjetske borilačke scene, a osim lokalnog heroja Cro Copa Filipovića (22-7-0, 12 KOs) i njegovog legendarnog kolege Remyja Bonjaskog (98-12-0, 36 KOs), na priredbi će sudjelovati još nekoliko hrvatskih boraca. Prije svega Igor 'Istarski ratnik' Jurković i Mladen Brestovac. Jurković je već neko vrijeme dio Gloryja, a u Zagrebu će pokušati popraviti dojam iz zadnjeg dvoboja kada je poražen u New Yorku. Brestovcu će ovo biti debi u Gloryju te se radi o prilici koju mora iskoristiti.

Mirka ne treba predstavljati, pogledajte kako to radi Remy Bonjansky


Ulaznice za GLORY 14 ZAGREB se nalaze u prodaji od petka 3. siječnja u online sustavu Eventima i fizičkim poslovnicama istog distributera. Cijene ulaznica su prilagođenje hrvatskom tržištu i kreću se već od 90 kuna. Kapacitet Zagrebačke Arene za ovu prigodu se kreće oko 15 tisuća mjesta. Ovo će Filipoviću biti treći nastup i peti meč u jednoj od najljepših dvorana Europe.