SAMO NA MAXTV-U

Evo kako gledati Modrića, Srnu i Eduarda u Ligi prvaka

10.12.2013 u 13:29

Bionic
Reading

Ovoga tjedna imati ćemo prilike pratiti utakmice četvrtog kola Lige prvaka, a hrvatske ćemo reprezentativce, zajedno s ostalim zvijezdama europskog nogometa, moći gledati ekskluzivno na kanalima Arenasporta

Madridski Real, nakon što je za vikend ostvario tijesnu pobjedu kod Rayo Vallecana, putuje u goste Juventusu, koji je jednako teško slavio na gostovanju kod Parme. Luka Modrić ponovo će imati zahtjevan zadatak držati sredinu terena 'kraljevskog kluba' te biti igrač od kojeg će kretati dobar dio napada Madriđana. U prvoj su utakmici kod kuće igrači Reala slavili 2:1, ali ne može se reći da su briljirali, štoviše, u drugom su poluvremenu s igračem više bili lošija momčad na terenu. Juventus je dosad sakupio samo dva boda, Real je na devet, pa je .domaćinima utoliko više potrebna pobjeda, što bi moralo garantirati atraktivnu i napadačku igru.

U prvom je dvoboju Real slavio 2:1

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.


Osim Modrića, na terenu ćemo vidjeti Darija Srnu u ulozi kapetana Šahtara te vrlo vjerojatno i Eduarda da Silva, koji će pokušati pomoći Šahtaru u dvoboju protiv Bayera iz Leverkusena, trećeplasirane momčadi Bundeslige. U prvom su dvoboju apotekari bili značajno bolja momčad te pobijedili na domaćem terenu 4:0, a sada se Šahtar želi dobrom partijom odužiti svojim navijačima. U slučaju pobjede domaćina, otvorit će si put prema osmini finala, dok svaki drugi rezultat daje značajno više šanse gostujućem sastavu.

Na terenima Lige prvaka vrlo ćemo vjerojatno moći vidjeti i Marija Mandžukića, koji će braniti boje minhenskog Bayerna na gostovanju kod Victorije Plzen, a posebno bi zanimljivo moglo biti i u Barceloni, gdje nakon remija u prošlom kolu dolazi stari rival iz Milana, u sudaru ekipa koje su zajedno čak 11 puta podizale trofej bilo Kupa, bilo Lige prvaka.

KOMPLETAN RASPORED 4. KOLA

Utorak, 5. studenog 2013., 20:45
Juventus – Real Madrid, Arenasport 1
Šahtar – Bayer Leverkusen, Arenasport 2
Manchester City – CSKA Moskva, Arenasport 3
Real Sociedad – Manchester United, Arenasport 4

Srijeda, 6. studenog 2013.
Zenit – Porto, 18:00, Arenasport 3
Chelsea – Schalke, Arenasport 1
Napoli – Marseille, Arenasport 2
Barcelona – Milan, Arenasport 3
Basel – Steaua, Arenasport 4