ŠESTO KOLO

Evo gdje i kada možete gledati današnje susrete SuperSport Hrvatske nogometne lige. Osijek gostuje na Maksimiru, a Šibenik u Varaždinu

20.08.2022 u 11:54

Bionic
Reading

Šesto kolo SuperSport Hrvatske nogometne lige nakon jučerašnje sjajne utakmice u Koprivnici, u kojoj je Slaven Belupo u završnici preokrenuo rezultat protiv Gorice iz 0:1 u 2:1, danas donosi nova uzbuđenja

Na rasporedu su dvije utakmice.

U Varaždinu uigrana i kompaktna momčad Varaždina, koja nakon pet odigranih kola ima pet bodova (pobjedu, dva poraza i dva neriješena susreta) dočekuje ekipu Šibenika.

Šibenčani su u prvenstvo krenuli s pobjedom, tri neriješena ishoda i samo jednim porazom te su do sada prikupili šest bodova. Susret je velika prilika domaćinima da zakorače u gornji dom SuperSport Hrvatske nogometne lige, ali i Šibenčanima da u ranoj fazi natjecanja debelo odmaknu Varaždincima. Utakmica je na rasporedu u 18:30 (MAXSport 1).

Derbi kola na rasporedu je u 21:05 (MAXSport 1) kada se na Maksimiru sastaju Dinamo i Osijek. Zagrepčani su s 13 bodova iz pet odigranih susreta uvjerljivo najbolja momčad lige u kojoj brane naslov prvaka. Osijek je prošle setone dugo bio kandidat za prvaka, ali i posustao da bi u ovoj pokazao brojne slabosti i nanizao loše rezultate pa su trenutačno sa samo jednom pobjedom i pet bodova u zaostatku za Modrima punih osam bodova.

Golove i ključne detalje s obje utakmice možete još tijekom trajanja susreta ekskluzivno pogledati na tportalu, na kojem će po završetku susreta biti dostupni i video sažeci.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAXSport

Sve video sažetke SuprSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore