SKAUTI ZADOVOLJNI?

Everton opasno 'zagrizao' za Mandžukića

25.03.2010 u 13:18

Bionic
Reading

Engleski Sky Sports objavio je u četvrtak da su skauti Evertona bili na Maksimiru i gledali Marija Mandžukića protiv Hajduka. Navodno je David Moyes opasno zagrijan za Dinamovog napadača

Ne tako davno Mario Mandžukić je bio najtraženija 'roba' u Dinamovom nogometnom izlogu, no tada se javnost usprotivila odlasku najboljeg 'modrog' napadača. Samo nekoliko mjeseci kasnije ta ista javnost se pomirila s Mandžinim odlaskom, no tada ga gotovo nitko više nije htio kupiti. Barem ne po cijeni koju je istaknuo Zdravko Mamić.

Danas priča kao da opet kreće ispočetka. Klubovi su u redu za pregovore, no nekako je stvoren dojam da navijači i čelnici kluba žele Mandžukića u momčadi i naredne sezone. Ipak, to se čini kao nemoguća misija. Nakon Arsenala, Werdera, Tottenhama i Portsmoutha, za koje je potvrđeno da žele Mandžu u svojim redovima, u akciju je krenuo i Everton. Prema navodima novinara Sky Sportsa, menadžer liverpulskog kluba David Moyes jako je zainteresiran za napadača Dinama.

Štoviše, Mandžukić se u tekstu ističe po dobrome i u primjeru onog strašnog poraza hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru, kad su Englezi pobijedili 4:1, a jedini pogodak za 'kockaste' postigao je upravo Mandžukić. Što će biti od svega, još je nemoguće reći, no očito je licitacija počela. Do koje cijene će klubovi ići, e to će biti zanimljivo vidjeti.