PRIKLJUČILI SE VELIKANI

Europska liga odjednom nikad jača: Nemoguće predvidjeti pobjednika!

07.12.2017 u 15:05

Bionic
Reading

Ulaskom jakih klubova iz Lige prvaka postala je Europska liga izuzetno snažna uoči svoje nokaut faze koja bi mogla biti sasvim neizvjesna...

Posljednjih godina završnica Europske lige uglavnom je bila prilično dosadna, posebno prošle sezone kada se Manchester United prošetao do titule i bio jedina ozbiljna momčad u završnim rundama natjecanja.

  • +4
Crvena zvezda - Arsenal, 3. kolo Europske lige Izvor: Reuters / Autor: MATTHEW CHILDS

Ove sezone situacija bi ipak trebala biti sasvim drukčija. Naime, iz Lige prvaka priključuju se Atletico, Borussia Dortmund, Napoli i Leipzig, iznimno snažne momčadi koje će imati što za reći u drugom po snazi europskom klupskom natjecanju.

Ako njima pridodamo Arsenal koji je od samog početka u Europskoj ligi, kao i odlične momčadi poput Lazija, Sociedada, Lyona, Marseillea, Zenita pa i Milana kojem doduše prije izbacivanje, onda je jasno da će nokaut faza biti potpuno neizvjesna.

Tijekom proljeća nas ovaj put čekaju odlične utakmice u oba europska klupska natjecanja, a i Ligu prvaka i Europsku ligu možete pratiti na kanalima Arenasport televizije, u sklopu MAXtv-a...