originalni fonseca

Trener Šahtara ispunio ludo obećanje nakon što je isprašio Guardiolu!

07.12.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Paulo Fonseca zadao je prvi poraz Manchester Cityju nakon punih 29 utakmica ove srijede, a veliki uspjeh Šahtara proslavio je na press konferenciji tako što se obukao u kostim Zorroa...

Šahtar je u izuzetno jakoj skupini prošao u osmini finala Lige prvaka. Uspjela je ukrajinska momčad završiti grupnu fazu ispred Napolija, zahvaljujući trijumfu u zadnjem kolu protiv Manchester Cityja na domaćem terenu, rezultatom 2:1.

  • +10
Liga prvaka, 6. kolo, 6.12. 2018. Izvor: Reuters / Autor: CARL RECINE

Bio je to prvi poraz Pepa Guardiole nakon punih 29 utakmica i prekid pobjedničke serije koja je trajala još od 21. kolovoza, ako ne računamo remi i pobjedu na penale u Liga kupu protiv Wolverhamptona.

Paulo Fonseca obećao je da će se u slučaju pobjede protiv jedne od najboljih momčadi Europe na presici nakon susreta pojaviti odjeven kao Zorro i to je obećanje i izvršio.

'Ovo mi je jedna od najsretnijih press konferencija u životu,' priznao je portugalski stručnjak kojem je upravo Zorro bio jedan od idola u djetinjstvu.

'Osjećam veliku sreću. Mislim da nisu samo navijači Šahtara, nego i svi Ukrajinci ponosni na ovu ekipu,' zaključio je Fonseca koji će s nestrpljenjem čekati ždrijeb u petak, dok u domaćem prvenstvu klub iz Donjecka maršira prema novoj tituli...