ČUDNA FOTKA DANA

Eric Cantona trenira s - Julianom Assangeom!

16.07.2014 u 13:36

Bionic
Reading

Jedan od najboljih francuskih nogometaša svih vremena te najpopularniji nogometaš Manchester Uniteda Eric Cantona snimljen je kako trenira u teretani u društvu australskog novinara Juliana Assangea, poznatog po internetskoj stranici WikiLeaks

Na fotografijama koje su se proširile društvenim mrežama čini se da je Assange na zajedničkom treningu s Cantonom zadao žestok ritam bivšem nogometašu.

Po izrazu lica Cantone, koji se umirovio 1997, vidi se da mu nije lako iako treba reći da za svoje godine (48) izgleda sjajno. Inače, Cantona se već neko vrijeme vrlo aktivno bavi glumom, a nije zapostavio ni nogomet jer od 2011. radi kao sportski direktor američkog kluba New York Cosmos.

Prema pisanju stranih medija, fotografija je vjerojatno nastala u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu u kojem se Assange, glasnogovornik i urednik WikiLeaksa, nalazi nakon što je zatražio politički azil.


Nema sumnje da je ova fotografija zbunila mnoge nogometne fanove jer zaista je teško naći poveznicu između ove dvije osobe. Ipak je Assange čovjek koji se 2010. našao na Interpolovom crvenom popisu traženih osoba.

Podsjetimo, britanski vrhovni sud odbacio je Assangeov zahtjev da se ne izruči Švedskoj zbog navodnih seksualnih prijestupa koje poriče. Dok se čeka nastavak ove priče, Assange u miru trenira s nogometnom legendom. Bizarno ili ne, fotografija je vrlo brzo, zahvaljujući WikiLeaksu, postala hit na društvenim mrežama.