SVE SNIMLJENO

Enriqueov potez prema Xaviju hit je dana, ali da je znao što će mu 'učenik' napraviti...

11.04.2024 u 08:34

Bionic
Reading

U srijedu smo na Parku prinčeva imali priliku gledati okršaj učitelja (Luis Enrique) i učenika (Xavi Hernandez), koji su sada u ulogama trenera vodili PSG i Barcelonu. A nakon prvih 90 minua četvrtfinalnog sraza, više razloga za zadovoljstvo ima Xavi, jer katalonska je momčad upisala pobjedu 3:2

Barcelona je povela golom Raphinhe u 37. minuti, ali je početkom drugog dijela uslijedio preokret. Ousmane Dembele i Vitinha su zabijali za PSG-ovih 2:1 u 48. i 50. minuti.

Imala je i Barcelona odgovor na to pa je Raphinha u 62. pogodio za 2:2, dok je konačnih 3:2 za Barcelonu postavio Andreas Christensen.

Dakle, puno više razloga za zadovoljstvo ima Xavi Hernandez, kojem je Luis Enrique bio trener u sezoni 2014/15, dok su zajedno branili boje Barcelone.

Xavi je već u srpnju 2015. otišao u katarski Al Sadd, gdje je i okončao igračku, odnosno započeo trenersku karijeru.

No, iako je kod Enriquea igrao puno manje (op.a. tome je 'kumovao' i Ivan Rakitić, koji se nametnuo u katalonskoj momčadi), njih su dvojica ostali u sjajnim odnosima što potvrđuje i video s parka prinčeva snimljen prije ogleda.

Naime, kada je Enrique ugledao Xavija zauzeo je stav kao da je spreman na tučnjavu, ali zapravo je to bila uvertira u srdačan zagrljaj. Ta je scena odmah postala hit na društvenim mrežama, a možete je vidjeti OVDJE.

Sažetak utakmice PSG - Barcelona 2:3 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/Youtube
  • +14
1/4 finale Lige prvaka, PSG - Barcelona Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT