NEMAJU SRAMA

Englezi slavili poraz uz šampanjac i cigare

30.06.2010 u 17:19

Bionic
Reading

Engleska je od Njemačke doživjela jedan od svojih najtežih poraza na Svjetskom prvenstvu (4:1), ali reprezentativce 'gordog Albiona' to nije previše dirnulo

Šampanjac se hladio, pune boce piva su bile posložene kao i kubanske cigare. Sve je bilo spremno za veliku proslavu Engleske nakon što se plasira u četvrtfinale turnira u Južnoafričkoj Republici.

No, 'elf' je razmontirao Capellovu družinu i što sad. Nije se moglo dozvoliti da sve to propadne. Engleski igrači su ipak navalili na alkohol i cigare, a nakon čašice više ni atmosfera više nije bila sumorna. Postajalo je sve veselije.

Inače, spornu fotografiju je poslao branič Ledley King svojim prijateljima preko Blackberryja i naslovio je 'Relaksacija u kućnoj atmosferi, a sad slijedi godišnji odmor'. No, nje su se dokopali i novinari.

Na fotografiji se dobro vidi kako Jermaine Defoe, Shaun-Wright Phillips, Glen Johnson, Michael Dawson, Stephen Warnock i Aaron Lennon uživaju u 'porocima' i da su brzo zaboravili poraz koji je pogodio engleske navijače.

'Mnogi moji prijatelji potrošili su na tisuće funti kako bi otputovali u JAR i gledali skupinu gubitnika', rekao je jedan navijač čije mišljenje odražava stav engleske javnosti.