ne slaže se s izbornikom

Engleski menadžer se jednostavno nije mogao suzdržati od teških kritika na račun Zlatka Dalića: 'Pa bolje da su pozvali čistača nego njega'

17.10.2020 u 12:54

Bionic
Reading

Menadžer Luton Towna Nathan Jones je poludio nakon što njegov Simon Sluga nije dobio minutažu ni na ovom okupljanju reprezentacije

Simon Sluga se uredno odaziva na pozive Zlatka Dalića, ali uglavnom ne dobiva minutažu jer je zamjena Dominiku Livakoviću koji sasvim zasluženo nosi broj 1 u hrvatskoj nogometnog reprezentaciji.

Sluga je i ovoga puta bio na okupljanju, ali protiv Švicarske, Švedske i Francuske ponovno nije dobio minutažu pored Livakovića. Sluga je na vratima reprezentacije bio u dvije utakmice, zadnji puta u studenom 2019. godine. To što opet nije dobio minutažu je naljutilo menadžera Luton Towna, Nathana Jonesa, čije boje Sluga brani pa nije štedio Zlatka Dalića.

'Ne mogu komentirati Hrvatsku i to što oni rade, ali po meni su tako mogli pozvati i čistača. Ako neće igrati, onda samo dolazi na okupljanje, trenira i nema ga u klubu. Po meni ga moraju testirati, inače sve to nema smisla', poručio je menadžer drugoligaša pa dodao:

'Realno, mora biti frustrirajuće ići na okupljanje samo da bi trenirao bez iti jedne minute i prilike za igru. To je frustrirajuće i za nas jer se vraća kasno u klub, uglavnom neposredno uoči utakmice. Vjerujem da je bonus jedino to što se vraća u Hrvatsku vidjeti obitelj, jer je mladom igraču uvijek teško biti odvojen od obitelji. A bonus je vjerojatno i to što je trenirao s Lukom Modrićem', zaključio je nezadovoljni Jones.

Sluga je u Luton Town stigao iz Rijeke u ljeto 2019. godine za 1.7 milijun eura. Ove je sezone u četiri utakmice primio dva gola dok je dva puta svoju mrežu sačuvao od pogodaka.