hvala za sve!

[FOTO] Emotivni trenutak uoči Danske pokrenuo iskreni pljesak i skandiranje tribina te izmamio pokoju suzu

22.09.2022 u 20:51

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko više nije igrač hrvatske reprezentacije, naš desni bočni odlučio se umiroviti od nacionalnog dresa, a prije dvoboja s Danskom na Maksimiru priređen mu je i službeni oproštaj

Igrač pirejskog Olympiacosa za 'Vatrene' je odigrao 52 utakmice, nije zabio gola, ali je bio važan kotačić u osvajanju svjetskog srebra s reprezentacijom u Rusiji 2018. Sada je nakon 11 godina zatvorio jedno nogometno poglavlje - u najdražem dresu.

Iskreni pljesak maksimirske publike i donedavnih suigrača, skandiranje tribina, stisak ruke od predsjednika HNS-a Marijana Kustića i direktora reprezentacija Stipe Pletikose… Šime, hvala!

'Emotivno je, ne znam što bih vam rekao kako se osjećam. Donio sam odluku i sto posto sam siguran u to. U posljednje sam vrijeme intenzivno razmišljao o tome, odluku nisam donio u kratkom periodu. Donio sam odluku da je to najbolje za mene, za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Mislim da sam donio pravu odluku', kazao je za Novu TV.

  • +3
Šime Vrsaljko se oprostio od reprezentacije Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Vidi se opet u reprezentaciji, ali u jednoj drugoj ulozi…

'Reprezentaciji ne mogu reći ne. Ako se budem vraćao, pitanje je u kojoj će ulozi to biti. Kao trener, teško, ali vidjet ćemo koja će to uloga biti.'

Izvor: Cropix / Autor: Cropix
  • +24
Hrvatski i danski navijači uoči utakmice Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac