u sjajnoj je formi

El Tigre se raspucao otkako je po treći puta postao otac

23.09.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Radamel Falcao (31) igra u životnoj formi. El Tigre je u francuskom prvenstvu ove sezone za Monaco zabio već 11 golova u prvih sedam utakmica. Kolumbijac je 'eksplodirao' u posljednjih mjesec dana nakon što je sa suprugom Lorelei dobio treće dijete...

Monaco je u prvoj utakmici 7. kola francuskog prvenstva u gostima 'rasturio' Lille 4:0. 'Kneževe' su do pobjede vodili Stevan Jovetić (24) i Rachid Ghezzal (30), da bi konačno slavlje na ovom gostovanju s dva gola u nastavku utakmice potvrdio Radamel Falcao (48, 73-11m).

Baš je kolumbijski napadač priča dana, prije mjesec dana po treći je puta postao otac i od tog trenutka je jednostavno proigrao kao u najboljim danima karijere.

  • +10
AS Monaco Radamel Falcao Izvor: Reuters / Autor: PASCAL ROSSIGNOL

Falcao je u prvih sedam prvenstvenih kola zabio 11 golova (od 21 Monacovih), a tako je u ovom trenutku efikasnijih od svih klubova koji igraju u prvenstvu (osim PSG-a koji je zabio 21 gol)! Nije nevažno spomenuti kako je Monaco ovog ljeta doslovno ostao bez polovice momčadi, ali trener Leonardo Jardim ipak je uspio posložiti 'nove kneževe' koji će i dalje biti opasan protivnik prebogatom PSG-u. 

Dok ima tako razigranog i efikasnog El Tigrea u svojoj momčadi, razloga za brigu nema. A Falcao svaki gol posvećuje svojoj sve brojnijoj obitelji... 

😍❤️

A post shared by Falcao (@falcao) on