CIBONA ŽELI NOVU POBJEDU

El Amin: Ni protiv Broda ne smijemo se opustiti

13.04.2012 u 11:56

Bionic
Reading

Zagrebačka Cibona, vodeća momčad hrvatske A-1 Lige za prvaka, u subotu u 19 sati u Draženovu domu dočekuje Svjetlost iz Slavonskog Broda

S obzirom na to da je Cibona u dosadašnjih sedam kola neporažena, možemo očekivati još jednu pobjedu i kvalitetnu utakmicu Barboura, El Amina, Zubčića, Rozića, Sutona i društva.

Naravno, ako protiv simpatičnih Slavonaca – koji dosad imaju tek jednu pobjedu - razlika u koševima već na poluvremenu bude velika, možemo očekivati i veću minutažu 15-godišnjeg Marka Arapovića.

U najavi utakmice Amerikanac u redovima Cibone Khalid el Amin je naglasio da ne smije doći do opuštanja, bez obzira na ime protivnika.

'Moramo nastaviti igrati kako smo dosad igrali. Moramo biti agresivni, pogotovo u obrani. Ne smijemo nikoga podcijeniti jer u protivnom lako može uči u probleme', kazao je El Amin koji nakon dolaska u Cibonu igra sve bolje i bolje:

'Bilo mi je teško kada sam došao jer nisam mogao igrati na onom nivou kako mogu. Ali napredujem i to mi je drago.'

Što se tiče njegove budućnosti u Ciboni, tvrdi da je prerano govoriti o tome.

'Nisam razgovarao s klubom o sljedećoj sezoni. Ne znam što u klubu misle, ali vidjet ćemo što će biti u budućnosti', završio je El Amin.